Bloggnorge.com // colombiagurl
Start blogg

En smak av paradis!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 13. februar , 2017 kl. 23:24

Las Islas de San Blas <3 Fantastisk! Jeg hadde ikke dekning på telefon i paradiset, digg!, så derfor en senere update på turen.

Jeg har lest 150 sider av en roman, og husker ikke sist jeg gjorde det på to dager.

Ovenfor er et Panorama av sånn det så ut akkurat utenfor min strandhytte. Hengekøyen helt til høyre var min chillax spot!

Las Isls de San Blas består av 378 små palmeøyer i karibienhavet. Det sier seg selv at man må ta båt for å komme ut dit. Først reiser man et stykke med jeep gjennom Panamas regnskog, så med båt over til øyene

Franklin het øyen jeg bodde på. Der bodde jeg i en bambushytte med sandgulv og nokså god seng. Hytten delte jeg med tre andre reisende. På ca fem minutter har du rundet øya´s fasiliteter (det forklarer størrelsen), som besto av masse palmer, strand all over, hengekøyer, sandvolley, lounge-område med sitteplass og kjøkken, hvor vi fikk servert måltidene og en liten kiosk – hvor man kunne man kjøpe forfriskninger.

Hva gjør man der? Chillaxer < 3 Bader! Leser bok! Snorkler. Akkurat det som faller deg inn! PÅ kvelden samles gjerne folk i loungen, og pilser og feks spiller kort! Eller sitter på stranda og drikker rom! Måltidene er inkludert i oppholdet, og det eneste du forholder deg til er når noen blåser i et horn, som betyr at det er mat. Frokost, lunsj og middag serveres. Det er lurt å kjøpe med seg eventuelle drikekvarer og snacks fra Panama, før man drar utover, mye rimeligere enn å kjøpe det de tilbyr på øya, selv om dette er billig! Det går i dollar. En øl kostet 1,5 dollar, så hallo. Det er ikke robbery å ha glemt å kjøpe noe!

Kuna Yala kalles urbefolkningen som hører til San-Blas øyene. De «driver» turismen til disse øyene, frakter turister i båt, lager mat til Damene ser så fantastiske ut! Jeg har ingen egne bilder da det ikke var «lov» eller egnet å ta bilder av lokalfolket men jeg fant noe på nett. De er smykket, spesielt på leggene, i vakre, fargerike hjemmelagde dekorasjoner. Det er litt som makrame.

Jeg kjøpte et ankelbånd. De selger disse på øyene, som en ekstra inntekt.

Også et litta posing picture på tampen.

 

Definitift verdt turen! Og det kan egentlig ikke beskrives, det må oppleves ;)

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.