Bloggnorge.com // colombiagurl
Start blogg

Vamos a FINCA

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 5. mars , 2017 kl. 16:20

Denne helgen (fredag-lørdag) har jeg tilbragt litt i utkanten av byen på en Finca – det vi i Norge ville kalt et feriehus/hytte.

De eies av rike Colombianere eller Gringos, som ferierer på disse av og til, og som leier den ut når den står ledig.

En av jentene fra en av Fundasjonene jeg jobber på, Yun, fra Korea, ville gjerne ha en avslutningsfest da hun er ferdig med å jobbe på Fundasjonen og her i Cartagena i to år, så hun leide en Finca og ordnet i stand fest for oss! Alle betalte litt hver – for leie og mat (ca 140 kr) så fikset alle drikke selv :)

Her er Yun, noe hangover på lørdag:

Vi var rundt 20 pers:) En blanding av frivillige (gringos) og colombianere. Alle mennesker hun har blitt kjent med i løpet av sin tid her.

Vi festet, danset, gjorde Asado (barbeque), lekte i bassenget, lekte en koreansk drikkelek; generelt bare nøt livet og slappet av! Det er litt det man gjør på Fincas.

Pictureproofs:

Amigo passet på!

Finca´n hadde mange soverom – god plass til alle!

Denne helgen (onsdag-mandag i mrg) er det internasjonal filmfestival her i Cartagena, (Ficci-Festival Internacional de Cine de Cartagena de Indias).  som betyr gratis filmvisninger over hele byen! Ute i parker, inne i kinosaler!

Så i dag skal jeg først en tur på stranda og så finne noen filmer å se på vei hjem! Antagelig inne – da kinosalene har aircon<3

Good søndag <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.