Bloggnorge.com // colombiagurl
Start blogg

Tierra Bomba Volunteering

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 5. mars , 2017 kl. 15:21

En dag i uken – fredager – jobber jeg frivillig på en øy som ligger 10 min med båt utenfor Cartagena; Tierra Bomba. 

Befolkningen på Tierra Bomba er fattige – noe husene der også viser tegn til. Derfor er det satt i gang en rekke prosjekter for å hjelpe befolkningen som bor der, og blant disse er det en liten fundasjon som blant annet jobber med å organisere aktiviteter for mange av de lokale barna på øyen.

Fundasjonen har sitt eget hus – der barna kommer på formiddagstid. Hver dag har ulike tema for aktivitetene – og fredager er «kreativ dag»!

Fundasjonen får hjelp fra mange frivillige de ulike dagene, noen er der på heltid, andre som meg.

Denne fredagen skulle barna lære å lage en forlengelse av en strømkabel (som jo er en smart ting å kunne). Marco (som driver fundasjonen) viste oss frivillige hvordan dette gjøres (fler enn barna som lærte noe nytt!) også skulle barne prøve selv, og de måtte samarbeide om å lage en forlengelse, per bord.

Så se for deg 20 (colombianske) 5-8 åringer, som alle vil prøve, samtidig! Haha. En tålmodighetsprøve for store og små det der. Men det gikk veldig fint og barna er bare kjempe søte <3

 

Her ser man over på fastlandet i Cartagena, den delen som blir kalt for the «Miami-site» (the rich part) pga de høye skyskraperne. Man ser også litt av huskonstruksjonen på øyen, så denne kontrasten er veldig stor!

Hammock chill spot; inne på fundasjonen.

< 3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.