Bloggnorge.com // colombiagurl
Start blogg

La Casa <3

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 20. februar , 2017 kl. 23:31

Min vertsfamilie består av et litt eldre ektepar, i 60 årene.

Ricardo og Luz Helena heter de, og er innmari søte!

Skal snike til meg bilder av de begge – da jeg ikke har det ennå. Men de er så koselige, og snille!

Jeg ønsket å dra til frisøren for å klippe og stripe håret her om dagen, og snakket med Luz Helena om det – og hun tok meg med til sin salong i sentrum, introduserte meg for frisøren sin og satt og ventet på meg helt til jeg var ferdig (tok halvannen time). Så søt!

(Her er snikbilde av Luz Helena, som venter på meg hos frisøren)

Ingen av de snakker noe engelsk. Passer jo meg veldig bra! Så får spansken kjørt seg.

De er veldig glade i å samtale, spesielt Ricardo – han er så smart og kunnskapsrik og liker å dele av egen kunnskap – det er veldig hyggelig:) Han har en lidenskap for tyrefekting! Og han jobber visst med en bok om tema. Han har skrevet mange artikler om tema som er publisert i spanske og latinamerikanske tidsskrifter. Hvis du har interesse av å lese så er her en link til en artikkel han har skrevet: http://www.revistazetta.com/?p=18756

Vi har de lange samtalene når vi spiser frokost eller lunsj sammen. Frokost og lunsj spiser jeg i La Casa hver dag -middagen har jeg ikke betalt for så den spiser jeg ofte ute.

Duberzi (usikker på stavelsen) er la chef de la casa – hun som lager alle måltidene! Hun vasker også rommet mitt – rer seng og vasker klær og alt (jeg prøvde å re seng selv, cause i can, men da gjør hun det uansett etter meg, bedre enn meg, så jeg har gitt opp å være independendt woman akkurat på å re egen seng..). Hun vasker også resten av huset og jeg vet ikke hva hun ikke gjør. Så jeg vet ikke hva jeg skal kalle henne, hun er altmuligdame. Men hun lager så sinnsykt god mat så jeg kaller henne bare la chef. Hun bor her fra mandag-lørdag ettermiddag.

Dette er ekempel på et lunsjmåltid. Til hver lunsj får vi servert juice med nye frukter for hver dag. Digg!

I La Casa bor det også en annen jente, hun er dansk og heter Freia, hun er 22 år.  Jeg visste ikke at jeg også skulle få en verttsøster når jeg flyttet hit, men det er veldig koselig :) Hun skal bo her i fire uker. Hun tar spansk-kurs, og snakker ikke noe spansk. Hun er her også for å jobbe frivillig før hun skal på videre reise. Veldig koselig å ha noen å gjøre greier med :) Vi spiser ofte middag ute sammen. Hun er like stor SKAM-fan som meg så da er praten i gang! Her er et bilde:

Her er litt bilder av hvordan jeg bor:

Inngangspartiet

My bedroom

Tv-stue/Biblotek

Stua

Freias Bedroom (Elsker sengetrekkene på begge rom!)

Nabolaget

Spisestua

 

<3 <3 

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.