Bloggnorge.com // colombiagurl
Start blogg

a queen

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 17. februar , 2017 kl. 17:11

I går traff jeg en dame jeg bare må skrive noen ord om.

Jeg snakker og kommer i kontakt med mange mennesker på tur jeg godt kunne skrevet om, men dette var av den spesielle sorten!

Denne dama er, hold your horses, …. 36 år!!! Jeg tror egentlig ennå at hun bare kødder med meg.

 

Hun er noen du bare legger merke til! Hun er all over. Kanskje fordi hun står og danser hele tiden. Den energien og den viben hun sender ut er virkelig herlig!

Men asså, what!? Hun er fra statene, amerikansk, og jobber som lærer. Hun er her for å jobbe/volounteere som engelsk/spansk lærer for niños (kids) i nesten et år. Hun sa at hun ikke har noen barn, og ingen kjæreste som holdt henne hjemme – og sto derfor fri til å reise, samt at hun ikke hadde gjort noe som dette tidligere- og tenkte at nå er det dags. Hun ville ha barn før hun er 40, så når hun kommer hjem så måtte hun gire opp! Haha.

Er det ikke fantastisk!

Her trodde jeg at jeg var lovlig sent ute til å gjøre en sånn her reise – i en alder av 26 år..

Så hvis du sitter hjemme, fri som fuglen, men tenker at, njæ – det å dra på en lengre opplevelsesreise, det er jeg for gammal til! – Vel, denne dama kan, så da kan du!

Så pakk din reiseveske og kom deg i vei!

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.